Питна вода для лікарень

 

Засновник БФ «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева ініціювала новий проект «Питна вода для лікарень». Двадцять фільтрувальних установок зворотнього осмосу Ecosoft вже встановлені в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

 

Маленькі пацієнти, їх батьки та лікарі у відділеннях онкогематології, трансплантації кісткового мозку, хіміотерапії, онколонії, неврології, ендокринології, неонатології, хірургії, хронічної інтоксикації, інтенсивної терапії та реанімації вже мають необмежений доступ до питної води.

 

«Часто батьки не можуть відлучитися від своїх дітей, аби придбати в аптеці чи в магазині питну воду, тому вкрай важливо, щоб вона була для всіх доступна вже у відділеннях» — наголосила Єлизавета Юрушева.

 

За її словами, наступною на черзі у всиановленні фільтрів Київська міська дитяча інфекційна лікарня. Також розглядається можливість встановлення фільтрувального обладнання в Бородянскому будинку престарілих. Інженери взяли на аналіз вмісту домішок у воді, яка подається зі свердловини в приміщення та вивчають стан мереж і комунікацій.

 

«Ми не тільки встановлюємо фільтри, ми також беремо на себе зобов’язання їх обслуговування і заміну кожних 3-4 місяці» — зазначила засновниця Фонду.